Zuiderparkwandelingen voor 50-plussers: gezellig én gezond

Zuiderparkwandelingen voor 50-plussers: gezellig, interessant én gezond

Florence Actief en het Zuiderparktheater hebben drie speciale Zuiderparkwandelingen voor 50-plussers samengesteld. De Zuiderparkwandelingen vinden plaats op vrijdag 7 en vrijdag 21 juli en vrijdag 4 augustus van 10.15 tot 12.15 uur. Tijdens de wandelingen kunt u kennismaken met de schoonheid van het Haagse Zuiderpark.

Elke wandeling een ander thema 

De wandelingen zijn georganiseerd om de deelnemers het Zuiderpark beter te laten leren kennen. Behalve dat het leuk, interessant en gezellig wordt, is wandelen ook nog eens heel gezond. Florence Actief organiseert met die reden, in samenwerking met andere organisaties, diverse activiteiten. Tijdens elke Zuiderparkwandeling staat een ander thema centraal. De eerste wandeling op 7 juli staat in het teken van de kunstwerken die in het Zuiderpark staan, de tweede op 21 juli gaat over De Landgebieden en de derde wandeling op 4 augustus over de bijzondere dieren en bomen in het Zuiderpark. U zult het park elke keer met andere ogen bekijken.

Kunstroute tijdens eerst wandeling

De eerste Zuiderparkwandeling op vrijdag 7 juli wordt een kunstroute. Wandelgids Piet Vernimmen neemt u mee langs dertig bijzondere kunstwerken van nationale en internationaal bekende kunstenaars, onder wie Jan Snoeck, Rudy Rooijackers en Toby Paterson. Een groot aantal beelden staat er al sinds de opening van het Zuiderpark. Stroom Den Haag, een centrum voor niet-museale beeldende kunst en architectuur in Den Haag, heeft ervoor gezorgd dat beelden die in de stad geen plek meer konden krijgen, in het Zuiderpark hun nieuwe bestemming hebben gevonden. En nog steeds komen er beelden bij. Ook bij de tweede en derde Zuiderparkwandeling wordt u door een gids rondgeleid. Alle wandelingen worden afgesloten met een kop koffie of thee in een van de paviljoens van het Zuiderpark. De wandelingen beginnen om 10.15 uur bij het Zuiderparktheater.

Meer informatie

Als u wilt deelnemen aan de wandelingen dan kunt u via de website van het Zuiderparktheater een ticket kopen voor de drie wandelingen. De ticket kost € 12,50, inclusief de rondleidingen en koffie en thee. Met uw Ooievaarspas betaalt u € 5,00.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.