Van alles te beleven en te doen tijdens NLdoet bij Florence

10-6-2016
NLdoet bij Florence

Rollators wassen, de tuin opfleuren, vogelhuisjes opknappen en maaltijden koken. Ook bij Florence bruist het tijdens NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van de activiteiten. Met vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken, beleven bewoners een feestelijke dag. Bovendien kunnen zij nog maanden nagenieten van de weer prachtig opgeknapte tuin of de stralend geverfde muren.

 

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden

Veel locaties van Florence doen mee aan de vrijwilligersactie NLdoet. Van Wassenaar tot Escamp en van Loosduinen tot Rijswijk. Ook dit jaar hebben weer veel enthousiastelingen zich aangemeld, maar er zijn nog wat leuke plekken vrij. Op de website van NLdoet staan alle klussen per gemeente vermeld en kunnen vrijwilligers zich eenvoudig aanmelden.

 

Rollatorwasstraat

Zo tuigt woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk op zaterdag een heuse rollatorwasstraat op. Met een hogedrukspuit en een sopje, blinken de rollators van bewoners en wijkbewoners weer als nieuw. Op andere locaties houden vrijwilligers een smakelijke high tea voor bewoners, geniet de hele wijk van een leuke Pasar Malam of nemen potige buurtbewoners de tuin onder handen.

 

Kennismaken met vrijwilligerswerk

NLdoet is natuurlijk ook een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

 

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

 

Bekijk klussen Florence per wijk

Handmassages en optredens tijdens NLDoet in Haagse Hout

Vrijwilligers houden high tea voor bewoners Duinhage in Segbroek 

Genieten van Pasar Malams in Loosduinen

Help Pasen binnenhalen in Regentesse-Valkenbos

Wereldgerechten in De Mantel in Voorburg 

Verwenmoment voor bewoners Duinstede in Wassenaar

Vrijwilligers houden high tea voor bewoners Adegeest in Voorschoten 

Help rollators opfrissen in Rijswijk

Help de lente binnenhalen in Escamp

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.