NLdoet: gezellige Hollandse markt op Steenvoorde

27-2-2018
NLdoet: gezellige Hollandse markt op Steenvoorde

Marktkramen gevuld met verse vis, kazen, voorjaarsbloemen, tassen en erwtensoep. Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet wordt woonzorgcentrum Steenvoorde omgetoverd tot een Hollandse markt. Omdat bewoners vaak niet meer zelf naar de markt kunnen, wordt er een gezellige markt naar hen toegebracht.

 

Modeshow en rollatorbeurt

De Hollandse markt is te bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur. Naast de diverse marktkramen zal er om 13.30 uur een modeshow zijn van modehuis Marijke. Verder kunnen bewoners de banden van hun rollator laten oppompen en deze laten wassen bij de wasstraatkraam.

 

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.