NLdoet in Voorschoten: lenteklaar maken van Adegeest

22-2-2017
NLdoet in Voorschoten: lenteklaar maken van Adegeest

De lente komt langzaam weer in zicht. Niets zo lekker om buiten te zitten op een gezellig en schoon balkon of terras. Dat vinden ook de bewoners van woonzorgcentrum Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. Om hen te helpen helemaal klaar te zijn voor de naderende lente, vindt er tijdens NLdoet, op vrijdag 10 maart van 13.30 tot 16.30 uur, een schoonmaak- en opfleuractie plaats.

 

Schoonmaken en plantenbakjes vullen

We gaan die dag de balkons en het terras van Adegeest lenteklaar maken. Dat houdt in: de vloeren en het tuinmeubilair schoonmaken, het onkruid verwijderen en plantenbakjes vullen met nieuw en fleurig groen. Daarmee kunnen onze bewoners straks met het mooie weer heerlijk naar buiten op een gezellig en schoon balkon. Bent u handig? Houdt u van schoonmaken en heeft u groene vingers? Dan hopen we op uw komst. Aanmelden kan bij vrijwilligerscoördinator Monique van der Heijden via monique.van.der.heijden@florence.nl en via 070 - 754 43 34.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.