NLdoet ook weer bij Florence

Florence neemt deel aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. 

NLdoet ook weer bij Florence

NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland is dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. En bij Florence doen we weer mee! Wat we gaan doen? Op vrijdag 28 mei is er een high tea bij onze locatie Duinhage, een Vossenjacht bij de locatie Vredenburch, een feestje bij Adegeest, zetten we de bloemtjes buiten op Steenvoorde en gaan we de huiskamers schilderen van bewoners van onze locatie Oostduin.

 

Vossenjacht locatie Vredenburch

Voor de Vossenjacht bij de locatie Vredenburch in Rijswijk zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen. Hoe leuk is het om samen met de bewoners op jacht te gaan naar de vossen? Wanneer heb je nou de kans om Sneeuwwitje in levende lijve tegen te komen? Ontdek het met de bewoners en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. De eerste vossenjacht is om 10.30 uur en de tweede start om 13.30 uur. We zoeken per keer tien vrijwilligers om onze bewoners één op één in een rolstoel te begeleiden. Goed om te weten: als de vrijwilliger beide keren meedoet, wordt voor een lunch gezorgd. Aanmelden kan via anastasia.marneth@florence.nl.

 

Feestje op Adegeest Voorschoten

Maar we doen vrijdag 28 mei nog meer. We gaan de bewoners in zorgcentrum Adegeest in het zonnetje zetten. Samen met vrijwilligers bezorgen we de bewoners van de verschillende afdelingen een leuke dag omlijst met gezellige muziek. Een poffertjeskraam, onder het genot van een drankje en als toetje trakteert de plaatselijke ijscoman op een ijsje. De bewoners zullen per afdeling naar de feestelijke plek worden begeleid. Voor de begeleiding van de bewoners naar de gezelligheid zoeken we nog vrijwilligers. De activiteit is van 9.30 - 16.00 uur. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan aan via marja.borst@florence.nl. Geef bij je aanmelding door welk tijdstip je wilt helpen.

 

Bloemetjes buiten zetten op Steenvoorde

Ook op zaterdag 29 mei doen wij mee. Op onze locatie Steenvoorde in Rijswijk zetten we die dag namelijk de bloemetjes buiten tussen 10.00 - 16.00 uur. In de ochtend krijgen alle bloembakken van Steenvoorde nieuwe plantjes en in de middag kunnen bewoners mooie bloemstukjes maken. Heb jij groene vingers en lijkt het je leuk om te helpen de bloemetjes buiten te zetten? Meld je dan aan als vrijwilliger via corine.looij@florence.nl. Geef bij je aanmelding door welk tijdstip je erbij wilt zijn.

 

Florence doet mee met NLdoet. Doe jij ook mee?