NLdoet: pannenkoeken bakken

Een leuke vrijwilligersactie met: pannenkoeken.

NLdoet: pannenkoeken bakken

Pannenkoeken

Onze bewoners van verpleeghuis Duinstede in Wassenaar zitten er al klaar voor: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.Florence heeft namelijk een leuke vrijwilligersactie bedacht met een oer-Hollandse lekkernij: pannenkoeken. En dan komt er ook nog eens hoog bezoek helpen bij het bakken ervan!

Bakkunsten

Waarnemend burgemeester Frank Koen en wethouder zorg, wonen en verkeer Bert Doorn zijn twee van de vrijwilligers die op vrijdag 9 maart pannenkoeken gaan bakken in de keukens van de verschillende afdelingen van Duinstede. Zij worden om 11.00 uur aan de Deijlerweg 208 ontvangen door bewoners en medewerkers van Duinstede. Daarna zullen zij hun bakkunsten gaan vertonen. Uiteraard eten de heren Koen en Doorn een pannenkoek mee met de bewoners, die niet alleen van deze lekkernij genieten, maar ook van de gezellige aanwezigheid van de vrijwilligers.

Aanmelden NLdoet

Voor wie graag wil bijdragen aan de leuke dag voor de bewoners van Duinstede: aanmelden kan nog via www.nldoet.nl/klus/35488

NLdoet

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.