NLdoet: Pasar Malam in Loosduinen

Heerlijk struinen op een Indonesische markt.

NLdoet: Pasar Malam in Loosduinen

Wanneer?

Bij Florence locatie Wijndaelercentrum in Loosduinen bruist het tijdens NLdoet op zaterdag 10 maart van de activiteiten. Van 10.00 tot 16.00 uur is het genieten voor de hele wijk.

Afwisselende shows

Bezoekers kunnen genieten van afwisselende shows met dans, klederdrachten en muziek. Tussen de optredens door kunnen zij terecht bij kraampjes met snuisterijen, Indonesische hapjes en zelfgemaakte producten. Tevens is het mogelijk een maaltijd tegen betaling mee te nemen. De Pasar Malam wordt in samenwerking met Stichting Bunga Melati georganiseerd. De gehele dag bent u van harte welkom.

Kennismaken met vrijwilligerswerk

Bij de Pasar Malam zijn vrijwilligers die willen meehelpen van harte welkom. Aanmelden voor deze klussen kan via de website www.nldoet.nl. Deze landelijke vrijwilligersactie is een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.