NLdoet: Spaanse passie in Oostduin

Bij woonzorgcentrum Oostduin heerst er Spaanse passie.

NLdoet: Spaanse passie in Oostduin

Woonzorgcentrum Oostduin

De bewoners van woonzorgcentrum Oostduin kunnen wel wat levendigheid en passie gebruiken. Daarom wordt in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, een echte Spaanse dag voor hen georganiseerd op vrijdag 9 maart.

Spaans tintje 

In de ochtend zal er op alle afdelingen een accordeonspeler optreden die de mooiste Spaanse liedjes ten gehore zal brengen. Uiteraard krijgt iedereen een kopje koffie met een echt Spaans gebakje. Ook de lunch zal een Spaans tintje hebben, met aardappeltortilla, chorizo en paella. In de middag gaan de voetjes van de vloer tijdens een Flamenco-optreden. Voor wie liever blijft zitten, zijn er tapas en een lekker drankje. Kortom, heel Oostduin verkeert op 9 maart in Spaanse sferen. Olé!

Aanmelden NLdoet

Voor het ochtendprogramma op 9 maart tussen 10.00 en 13.00 uur zoekt Oostduin nog vrijwilligers: aanmelden kan bij Natascha Teunissen, coördinator welzijn, 06 – 55 42 11 52 of natascha.teunissen@florence.nl

Over NLdoet

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.