Oliebollen-, appelflappen en appelbeignetsverkoop om bewoners Westhoff mee te nemen naar dierentuin

29-12-2015
Oliebollenactie | Rijswijk | Florence

Terwijl iedereen nog druk in de weer is met het regelen van gourmetschotels voor de naderende kerstdagen, zijn medewerkers van expertisecentrum Westhoff in Rijswijk druk doende met oliebollen, appelbeignets en -flappen. Net als vorig jaar wordt er een verkoop gehouden op 30 en 31 december. De opbrengst komt ten goede aan een leuke activiteit voor de bewoners.

 

Opbrengst vorig jaar: dagje Keukenhof

“Vorig jaar konden we van de opbrengst met de bewoners naar de Keukenhof”, vertelt initiatiefneemster Daniëlle, doktersassistente. Net als vorig jaar heeft ze er weer ongelooflijk veel zin in. “We hebben alle medewerkers van Florence al opgeroepen hun bestelling bij ons te plaatsen. Nu willen we ons ook richten op iedereen buiten Florence. Hoe meer oliebollen we verkopen, hoe meer geld we hebben om iets leuks te gaan doen met onze cliënten.”

 

Samenwerking met andere partijen

Daniëlle is inmiddels druk bezig sponsoren te vinden voor haar oliebollenactie. Die heeft ze al gevonden in Monuta, Boulangerie en patisserie Marakesh, Gamma Dekkershoek, Slagerij Het Zuiderpark, Party Rental Company, de Albert Heijn aan het Goeverneurplein, Verscentrum Nederland en Agaat weet Raad. “Hoe meer sponsoren, hoe meer geld er van onze verkoop overblijft. Ik hoop nog steeds dat we alle cliënten van de psychogeriatrie en de afdeling Marsman een keer mee kunnen nemen naar de dierentuin.”

 

Verkoopdagen en verkooptijden

De verkoop vindt plaats op woensdag 30 december van 10.00 tot 15.00 uur en op donderdag 31 december van 9.00 tot 12.00 uur. Locatie: expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk. Mensen die oliebollen willen bestellen, kunnen dat doen door het bestelformulier in te vullen en deze in te leveren (zie formulier voor meer informatie). Op de verkoopdagen spontaan langskomen, kan ook, maar de garantie dat er dan genoeg oliebollen zijn, kan helaas niet worden gegeven.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.