Onderscheiding ‘Goed Geregeld’

De kwaliteitsonderscheiding ‘Goed Geregeld’ is opnieuw uitgereikt aan Florence.

Onderscheiding ‘Goed Geregeld’

Vrijwilligerswerk goed georganiseerd

Het landelijk keurmerk van de vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) wordt toegekend aan alle locaties van Florence. Het keurmerk geeft aan dat Florence het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk heeft georganiseerd.

Trots op keurmerk 

Florence is trots dat ze als zorgorganisatie het kwaliteitskeurmerk ‘Goed geregeld’ wederom de komende vier jaar mag dragen. Dankzij het keurmerk weten vrijwilligers dat ze bij Florence in goede handen zijn en te maken hebben met een organisatie waar ze kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. 

Vrijwilligers zijn belangrijke aanvulling

Florence wordt door ruim 1.300 vrijwilligers ondersteund. Zij zetten zich elke dag op verschillende manieren in voor de cliënten. Vrijwilligers zijn voor Florence bijzonder waardevol. Het ‘werk’ dat zij doen is geen vervanging, maar een heel belangrijke aanvulling op de beroepszorg die Florence biedt. Daarom vindt Florence het belangrijk dat zij in hun werk goed worden gefaciliteerd.

Altijd vrijwilligers nodig

Florence is ook altijd op zoek naar mensen die vrijwilliger willen worden. Mensen kunnen bijvoorbeeld een bijdrage leveren in het verwelkomen van de bezoekers in de woonzorgcentra, maar ook hobbytuiniers zijn welkom om samen met de cliënten bloemstukken te maken. Amateurkoks die het leuk vinden om met bewoners te koken, kunnen eveneens bij Florence aan de slag. Op www.florence.nl/werkenbij staat een overzicht van alle beschikbare functies.