Florence Bands en Koren

Vanuit onze muzikale activiteiten zijn al meerdere bands en koren ontstaan. Bent u muzikaal? Bekijk de mogelijkheden.

Florence Bands

Florence Popkoor

In 2017 is het Florence Popkoor Canzone opgericht. Mensen van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten. Enige zangervaring is gewenst. U wordt muzikaal begeleid door dirigente Wendy Vos, die diverse koren leidt. Naast zingen, komt u met dit koor ook volop in beweging. Wendy Vos vertelt u hier graag meer over. Het Florence Popkoor repeteert elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag.

Florence Swingt Band

Het begon eind 2014 allemaal met een simpele oproep van Florence: ’60-plussers gezocht voor een nieuw op te richten jazzband’. Het aantal reacties was enorm en tijdens de eerste editie van het jazzfestival Florence Swingt Festival trad de jazzhuisband van Florence met succes op. De band bestaat uit enthousiaste en muzikale ouderen die met elkaar dezelfde jazzpassie delen. Lees (en hoor) meer over de Florence Swingt Band.  

Florence Popband

Aan de Florence Popband doet u aan mee wanneer u houdt van zingen of een muziekinstrument bespelen. De Florence Popband komt elke dinsdag bij elkaar van 10.30 tot 13.00 uur. Van 10.30 tot 11.30 wordt er gewerkt aan de popband en het koor, vanaf 11.30 uur komt het orkest erbij. Instroom is op elk moment mogelijk. De Florence Popband oefent in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. 

Kosten en aanmelden

Deelname bedraagt maximaal een paar euro per keer. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Er wordt dan gekeken welke mogelijkheden er binnen de bestaande bands zijn of welke band er (binnenkort) worden opgericht.

 

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.