Florence Brei- en Sieradenateliers

Lekker creatief bezig zijn. Dat kan in onze Florence Ateliers. Hier vindt u het huidige aanbod.

Florence Brei- en Sieradenateliers

Florence Textielatelier

De deelnemers van het Florence Textielatelier gaan onder leiding Beppie van den Broek van Visavisdesign aan de slag. Beppie is textieldesigner en docent creatieve werkvormen. Zij gaat de deelnemers laten zien hoe er met textiel kan worden gewerkt. Er wordt begonnen met een klein project: het maken van een collage op papier of op oplosbaar verstevigingsmateriaal (soluvlies). Daarna wordt er vrij geborduurd met de hand en met de naaimachine, waardoor er een textielschilderij ontstaat. De cursus vindt plaats bij Florence Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk. De lessen zijn op 3, 10, 17 en 24 september en 1, 8, 15 en 22 oktober. Lestijd: 10.30 tot 12.00 uur.

Florence Sieradenatelier

Bij het Florence Sieradenatelier gaat u aan de slag met het maken van eigen sieraden. Het Atelier vindt elke woensdag plaats van 10.30 tot 12.00 uur. Instroom is op elk moment mogelijk. Het atelier wordt gehouden in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Ervaring met sieraden maken is niet nodig.

Florence Breiatelier

Florence organiseert in Den Haag (Segbroek en Escamp), Rijswijk en Voorschoten het Florence Breiatelier. Hier kunt u aan meedoen als u houdt van handwerken, ook wanneer u nog nooit een breipen of haaknaald in de hand heeft gehad of zelfs nog nooit een steek heeft opgezet. 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Ateliers bedraagt maximaal een paar euro per keer (tenzij anders is vermeld). Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Ateliers en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.