Florence Salsastudio: lekker bewegen

Zou u de salsa willen leren dansen? Dat kan! Docente Meike Portegies vertelt u meer.

Florence Salsastudio | Activiteiten voor ouderen | Den Haag

Een dans die je doet glimlachen

“Er is echt niets leuker dan dansen, zeker als het om de salsa gaat”, vertelt Meike Portegies. Zelf geeft ze al jaren les. “De salsa is een dans die je doet glimlachen. Het is warm, vrolijk en het maakt je los, zowel je lichaam als je geest.”

Salsa: vrolijke dans voor iedereen

De salsa is volgens Meike ook een dans die door iedereen te leren is. “Wie nog geen danservaring heeft, moet dan ook zeker niet denken dat de Florence Salsastudio niks voor hem of haar is. Iedereen is welkom, met en zonder danservaring. En ook mensen die moeilijker bewegen of wellicht in een rolstoel zitten, kunnen zich gewoon aanmelden. We bekijken met elkaar wat er mogelijk is. De bedoeling van deze masterclass is dat het vooral leuk en gezellig is. En dat is het met de salsa al snel.”

Werken aan evenwicht in Florence Salsastudio 

In de Florence Salsastudio wordt gewerkt in dansduo’s. “Maar mensen hoeven zich niet met z’n tweeën op te geven. We zorgen voor een even aantal deelnemers. De salsa is een heel sociale dans en daarom danst iedereen met iedereen. We gaan de deelnemers allerlei dansbewegingen richting de salsa leren. Het mooie daarvan is dat je niet alleen lekker in beweging bent, maar bijvoorbeeld ook leert hoe je beter je evenwicht kunt behouden."

Masterclass Salsastudio

Elke maand wordt er een masterclass gegeven. De masterclasses staan gepland op 4 februari, 4 maart, 1 april van 12.00 tot 13.00 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Per keer betaalt u een bijdrage van vijf euro.

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.