Florence Studio's

Nieuwe dingen leren of oude passies doen herleven. Dat doet u in de Florence Studio's. Bekijk wat u allemaal kunt doen!

Florence Studio's | activiteiten voor ouderen | Den Haag en omgeving

Florence Klassiek Orkest

Wanneer u altijd al heeft willen spelen in een klassiek orkest, dan is de Florence Klassiek Orkest echt wat voor u. De Florence Klassiek Orkest wordt gegeven door muziekdocent Benson Walch. De Studio vindt elke vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur plaats in Woonzorgcentrum Mariahoeve van Florence aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag. Instroom is op elk moment mogelijk. Benson Walch geeft u graag meer informatie over zijn muzieklessen.

Florence Hiphopstudio

Samen met Sportief Plus biedt Florence u ook de mogelijkheid om te hiphoppen. In onze Florence Hiphopstudio maakt u onder leiding van een ervaren dansdocent kennis met hiphop en stabiliteitsoefeningen. U komt elke vrijdagmiddag om 14.00 uur bij elkaar in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catherina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Met elkaar werkt u toe naar een heus optreden.

Florence Salsastudio

Op Cubaanse klanken heerlijk zwieren en zwaaien. Het kan in de Florence Salsastudio die wordt gegeven door een professionele dansdocent. Er is aandacht voor uw conditie, lichaamsbewustzijn en evenwicht. U komt letterlijk in beweging en maakt zich los, zowel in lichaam als in geest. Iedere maand wordt er een masterclass georganiseerd. De masterclasses vinden plaats op 6 mei en 3 juni van 12.00 tot 13.00 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Lees meer over de dansdocente Meike Portegies

Florence Fotostudio

Onder leiding van professioneel fotograaf, Ruud van Houte, leert u de fijne kneepjes van het fotografievak. U leert onder meer welk effect een bepaalde lichtrichting heeft op het fotograferen van een bijvoorbeeld een portret of stilleven. Ook gaat u op pad om mooie plaatsjes te schieten. Bij terugkomst leert u hoe u de foto’s nog meer tot hun recht kunt laten komen. De Florence Fotostudio vindt elke maandag plaats van 11.00 tot 11.30 uur aan de Marterrade 10 in Den Haag en elke woensdag van 13.00 tot 14.00 uur in De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg. Docent Ruud van Houte vertelt u graag meer over de cursus. 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Studio's bedraagt maximaal een paar euro per keer. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Studio's en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

 

 

 

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.