Florence Tekenatelier

Heeft u altijd al willen leren tekenen of wilt u deze hobby weer oppakken? Sluit u zich dan aan bij het Florence Tekenatelier.

Florence Tekenatelier

Beginners en gevorderden

Het Florence Tekenatelier biedt u meerdere mogelijkheden. U kunt striptekenen, portrettekenen of u kunt tekenen in de stijl van Monet. Alle cursussen zijn voor gevorderden of voor mensen die de beginnerscursus portrettekenen hebben gevolgd.

Striptekenen

In deze cursus leert u de basis van het striptekenen en creëer u uw eigen stripfiguur! U begint met het hoofd, vervolgens het lichaam, u bedenkt een karakter met een achtergrondverhaal, u creëert bijfiguren en een verhaal. Het eindresultaat: een zelfgemaakte strip! De lessen zijn speels van opzet en nodigen u uit om uw fantasie te gebruiken, want in striptekenen kan alles!

Meer informatie en aanmelden

De cursus striptekenen vindt plaats op maandag 7, 14, 21 en 28 september, 12, 19 en 26 oktober en 2, 9 en 16 november van 11.00 tot 12.30 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De kosten bedragen 7 euro. De cursus start bij voldoende aanmeldingen, minimaal tien. Voor meer informatie en aanmelden  kunt u contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Portrettekenen

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus portrettekenen. In deze verdiepende cursus van zeven weken wordt verder ingegaan op details, maar ook het grotere geheel krijgt aandacht. Zo komen het tekenen van handen bij het gezicht en het tekenen van het gehele lichaam aan bod. 

Meer informatie en aanmelden

De cursus portrettekenen vindt plaats op maandag 7, 14, 21 en 28 september, 12, 19 en 26 oktober en 2, 9 en 16 november van 13.30 tot 15.00 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De kosten bedragen 7 euro. De cursus start bij voldoende aanmeldingen, minimaal tien. Voor meer informatie en aanmelden  kunt u contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Tekenen in de stijl van Monet

Tijdens de cursus 'Tekenen in de stijl van Monet' komt een gedeelte van het oeuvre van Monet aan het bod. Zo zal worden gekeken naar zijn kunstwerken en zullen er enkele van zijn beroemdste werken worden nagetekend of als daar behoefte aan is nageschilderd (schildermateriaal is niet aanwezig). Na zeven bijeenkomsten wordt de cursus afgeloten met een bezoek aan het Gemeente Museum in Den Haag, om de werken van Monet in het echt te zien! 

Meer informatie en aanmelden

De cursus 'Tekenen in de stijl van Monet' vindt plaats op 9, 16, 23 en 30 september en 7, 14 en 21 oktober van 13.30 tot 15.00 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag (30 september en 7 oktober zijn onder voorbehoud, 28 oktober en 4 november zijn uitloopweken). De kosten bedragen 70 euro. De cursus start bij voldoende aanmeldingen, minimaal tien. Voor meer informatie aanmelding kunt u contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.