Florence Tekenatelier

Heeft u altijd al willen leren tekenen of wilt u deze hobby weer oppakken? Sluit u zich dan aan bij het Florence Tekenatelier.

Florence Tekenatelier

Beginners en gevorderden

Het Florence Tekenatelier biedt u regelmatig meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld striptekenen, portrettekenen, lichaamsdelen tekenen of u kunt tekenen in de stijl van Monet. Alle cursussen zijn voor gevorderden of voor mensen die de beginnerscursus portrettekenen hebben gevolgd. We kondigen de cursussen hieronder aan.

Lichaamsdelen tekenen

Het Florence Tekenatelier biedt de nieuwe cursus ‘Lichamen tekenen’. De cursus is een verdieping op een eerdere cursus, maar ook als die niet is gevolgd, kunt u meedoen. Wel is tekenervaring gewenst. In de verdiepende cursus wordt aandacht besteed aan het tekenen van verschillende lichaamsdelen. Daarbij wordt er speciaal aandacht geschonken aan voeten, benen, armen en ook het hele lichaam. De cursus wordt gegeven door Naomi Lamens, kunstenares én kunstzinnig therapeut bij Florence. 

Meer informatie en aanmelden

Het Florence Tekenatelier bestaat uit zeven bijeenkomsten. Die worden elke week gehouden op maandagochtend van 10.00 tot 12.30 uur bij Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandag 5 juli, de overige op 12, 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. De kosten bedragen 70 euro. Deelnemers moeten zelf potloden, houtskool en een schetsblok (A3-formaat) meenemen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.