Florence Concours

Klassieke muziek staat centraal op ons Florence Concours. U geniet van jonge talenten die strijden om de eerste plaats.

Florence Concours

Muziekevenement

Het Florence Concours is een muziekevenement dat jaarlijks plaatsvindt in de diverse expertise en woonzorgcentra van Florence. Het concours is voor kinderen en jongeren die een muziekinstrument bespelen of zingen in het klassieke repertoire. Er wordt door jongeren gespeeld voor onze ouderen en natuurlijk alle familieleden en wijkbewoners. 

Voorronden en een grote finale

In een aantal voorronden nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Het Florence Concours  is ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: Mini, de musici van 6 tot en met 11 jaar, en Junior, de jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Na het houden van de spannende voorronden en een halve finale voor de junioren blijven er uiteindelijk vijf finalisten in de categorie Mini en zes in de categorie Junior over. De voorronden, de halve finale en de finales zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Vrijwillige bijdragen Florence Concours

Het succes van het Florence Concours is niet alleen te danken aan de succesvolle talenten die zich elk jaar weer opgegeven, maar ook aan de vakjuryleden die zich vrijwillig inzetten, en aan de medewerkers en vrijwilligers in onze woonzorgcentra. Diverse artiesten hebben de afgelopen jaren tegen onkostenvergoeding opgetreden. Gregor Bak, televisiepresentator, pianist, koordirigent en muziekwetenschapper, is al jaren ambassadeur van het Florence Concours. Het muziekevenement wordt daarnaast gesponsord door diverse organisaties. Zonder al deze mensen zouden er geen mooie muzikale middagen zijn waar vooral onze bewoners zo van genieten.

Sponsoren van het Florence Concours

Naast de Vrienden van het Florence Concours maken de volgende sponsoren het komende Florence Concours mede mogelijk: 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.