Florence Swingt Band

De Florence Swingt Band ontstond na een oproep waarmee muzikanten werden gezocht. Het resultaat: een succesvolle band.

Florence Swingt Band

Belangstelling was enorm

Het begon eind 2014 allemaal met een simpele oproep van Florence: ’60-plussers gezocht voor een nieuw op te richten jazzband’. Het aantal reacties was enorm en tijdens de eerste editie van het jazzfestival trad de Florence Swingt Band met groot succes op.

Succesverhaal Florence Swingt Band

En het succesverhaal ging verder: nu is de Florence Swingt Band een veelgevraagde jazzband die regelmatig optredens verzorgt in de woonzorgcentra van Florence en in diverse theaters. De achttien swingende, enthousiaste mannen en twee dames staan onder muzikale leiding van Niels Tausk en Rene Winter. Ze genieten volop van de muziek en hun publiek eveneens. De Florence Swingt Band maakt de muzikanten en het publiek lekker actief en dat is precies het doel wat Florence voor ogen had. Want actief zijn, maakt sterker. Wie actief is, voelt zich bewezen gelukkiger.

Boek nu de Florence Swingt Band

De Florence Swingt Band kan ook voor u optreden, bijvoorbeeld bij een borrel, een feest of een evenement. U kunt de Florence Swingt Band, afhankelijk van tijdsduur en bezetting, al vanaf 350 euro boeken. De minimale bezetting van de band is veertien personen. U kunt ook eerst langskomen om een repetitie mee te maken. Zo kunt u met eigen oren horen hoe geweldig de jazzband klinkt.

Meer informatie

Voor meer informatie en voor boekingen kunt u contact opnemen met Ralph Schreuders, manager van de Florence Swingt Band. Hij is bereikbaar via rdschreuders@kpnmail.nl en via 06 - 30 93 30 95.   

  

  

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.