Goedendag Service: dagelijks contact als alarmering

Vindt u het een prettig idee als u elke dag met iemand contact heeft om aan te geven of alles goed is? Dan is de Goedendag Service iets voor u.

Goedendag Service: dagelijks contact als alarmering | Florence

Belservice als alarmering

De Goedendag Service van Florence is een vorm van alarmering. Met deze welzijnsmelding heeft u elke dag van de week contact met een medewerker van Florence. Is er op een dag geen contact, dan wordt er door ons direct actie ondernomen. De Goedendag Service is er in twee opties. Prijswijzigingen zijn voorbehouden:

  • Het ‘U wordt gebeld’-abonnement: hierbij neemt een medewerker van Florence elke dag telefonisch contact met u op. Dit kan tussen 9.00 en 12.00 uur of op een afgesproken tijdstip. De kosten bedragen € 105,- per maand.
  • Het ‘U belt zelf’-abonnement: u belt tussen 9.00 en 12.00 uur zelf met Florence via het speciale Goedendag-nummer: 070 - 41 31 003. Wanneer u niet belt, neemt Florence contact met u op. De kosten bedragen € 32,75 per maand en u betaalt een oproepbedrag per gesprek als u zich niet zelf heeft gemeld.
  • U betaalt eenmalige registratiekosten à € 9,75.

Aanvragen en meer informatie

Voor meer informatie of het aanvragen van deze Goedendag Service kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 – 41 31 000. Wilt u liever dat er iemand 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is in geval van nood? Dat kan met onze Personenalarmering en Mantelzorgalarmering.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.