Tijdelijke overname van mantelzorg

Als mantelzorger probeert u er altijd voor uw naaste te zijn. Soms is het onvermijdelijk: dan moet u de zorg delen met anderen.

Tijdelijke overname van mantelzorg

Respijtzorg

Voor u als mantelzorger zullen er momenten zijn (of komen) dat u de zorg moet delen. Dit kan zijn omdat u niet in staat bent om zorg te verlenen of dat het zorgen uw mogelijkheden te boven gaat. In dat geval kunt u gebruikmaken van respijtzorg. Dit houdt een tijdelijke overname van de zorgtaken in waardoor u verlichting van de zorg ervaart. Florence heeft een breed aanbod aan respijtzorg.

Meer informatie respijtzorg

Voor aanvullende vormen van respijtzorg kijkt u op de website Respijt Wijzer van MantelzorgNL. Hier vindt u een overzicht van alle informatie en thema’s die voor u als mantelzorger belangrijk kan zijn. Bijvoorbeeld over het delen van de zorg en vervangende zorg voor mantelzorgers in de vorm van respijtzorg.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.