Medido: de slimme medicijndispenser

Medido | Florence | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar

Thuiszorgcliënten van Florence in Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar kunnen gebruikmaken van de Medido, een slimme medicijndispenser. De Medido is een kastje dat u helpt om op tijd uw medicatie in te nemen.

Hoe werkt de Medido?

Wanneer u nieuwe medicijnen (baxterrol) ontvangt komt onze thuiszorgmedewerker deze in de Medido plaatsen. De Medido geeft een signaal af wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Met een simpele druk op de knop komt het zakje medicijnen dat u op dat moment nodig heeft, uit het kastje. Dit zakje is gemakkelijk te openen. 

Voor wie is de Medido bedoeld?

U komt in aanmerking voor de Medido als u een indicatie heeft voor persoonlijke verzorging en moeite heeft om uw medicatie op tijd in te nemen of wanneer de thuiszorg bij u langskomt om de medicatie aan te reiken.

Wat zijn de kosten van de Medido?

Wanneer u een zorgindicatie heeft, zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de Medido. U krijgt de Medido van Florence in bruikleen.

Meer informatie over de Medido

De Medido is beschikbaar voor thuiszorgcliënten van Florence in Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Als u meer wilt weten over de Medido, dan kunt contact opnemen met Florence via info@florence.nl en via 070 – 41 31 000. Uw thuiszorgmedewerker van Florence kan u ook meer vertellen en samen met u een aanvraagformulier invullen.