Ondersteuning bij een ernstige ziekte

Bij een ernstige ziekte kunt u emotionele en praktische hulp gebruiken. Een Florence-verpleegkundige komt hiervoor bij u thuis.

Emotionele en praktische hulp bij ernstige ziekte | regio Den Haag | Florence

Emotionele en praktische hulp

Geconfronteerd worden met een levensbedreigende ziekte zet uw leven op zijn kop. U heeft het nieuws moeten verwerken en behandelingen moeten ondergaan. Ook voor uw naasten is dit een intense periode. Florence biedt u en uw gezin ook na ontslag uit het ziekenhuis de nodige emotionele en praktische hulp. 

Hoe werkt de ondersteuning?

Voor de emotionele en praktische hulp komt een oncologie- of wijkverpleegkundige bij u thuis langs. Tijdens het bezoek wordt u gevraagd hoe het gaat en waaraan u behoefte heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u meer informatie wil hebben over uw ziekteproces. Mogelijk heeft u emotionele steun bij de verwerking nodig. De verpleegkundige van Florence kan u meer vertellen over de mogelijkheden van zorg en begeleiding.

Kosten emotionele en praktische hulp

Aan het bezoek van onze oncologie- of wijkverpleegkundige voor emotionele en praktische hulp bij een ernstige ziekte, zijn geen kosten verbonden. Het bezoek wordt betaald vanuit uw basisverzekering. Onze verpleegkundige maakt voor u de indicatiestelling in orde. Wanneer u al een zorgindicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) heeft, kunt u dit aangeven. De verpleegkundige kan in overleg met u de zorg die u thuis nodig heeft, uit deze indicatie halen. 

Meer informatie en aanmelden

Florence biedt de emotionele en praktische hulp bij een ernstige ziekte aan in Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie of het direct maken van een afspraak, kunt u mailen naar info@florence.nl of bellen naar 070 - 41 31 000.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.