Ontmoetingscentrum Rijswijk van start!

Op 28 juni opent de wethouder Ontmoetingscentrum Rijswijk.

Ontmoetingscentrum Rijswijk gaat van start!

Opening

Alle Rijswijkse bewoners zijn vanaf 15.30 uur van harte uitgenodigd om hierbij in Onderwatershof, van Vredenburchweg 26, aanwezig te zijn. Het programma duurt tot uiterlijk 17.30 uur. Met deze bijeenkomst wil het Ontmoetingscentrum Rijswijk de aanwezigen een beeld geven hoe zij mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers ondersteuning wil gaan bieden. Ook is er een informatiemarkt met verschillende kraampjes. Hier wordt meer uitgelegd over de diverse diensten in de gemeente Rijswijk voor mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers.

Samenwerking

Met het Ontmoetingscentrum Rijswijk willen de organisaties Cardia, Welzijn Rijswijk en Florence in samenwerking met de gemeente bereiken dat mensen met (beginnende) dementie beter hun weg kunnen vinden in het aanbod van ondersteuning. Daarnaast willen de samenwerkende organisaties het integrale aanbod veel meer laten aansluiten op de wensen/behoeften van de Rijswijkse bewoner met de ziekte dementie en haar mantelzorger zodat de bewoner langer verantwoord thuis kan blijven wonen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.