florence labels

Service en voorzieningen

Service en voorzieningen

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van de diensten van de fysiotherapeut, pedicure en kapper. 


Uw dagelijkse boodschappen haalt u in onze winkel. Een goed boek vindt u in onze bibliotheek. In de grote zaal kunt u gezellig een kopje koffie, thee, een drankje of een hapje gebruiken. Woonzorgcentrum Oostduin weet wat het leven aangenaam maakt. Wilt u een feest vieren? Op elke etage zijn ruimtes beschikbaar.

 

Activiteiten
U kunt deelnemen aan diverse activiteiten, die in samenspraak met u worden georganiseerd, zoals schildercursus, film- en muziekmiddagen en bustochten. Daarnaast zijn er ook kunstexposities.

 

Geestelijke verzorging
Woonzorgcentrum Oostduin heeft een geestelijk verzorger in dienst. Wij vieren zowel Nederlands-hervormde als rooms-katholieke kerkdiensten.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Woonzorgcentrum Oostduin biedt u verschillende woon- en zorgmogelijkheden.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Woonzorgcentrum Oostduin ligt op landgoed Arendsdorp/Oostduin in de rustige wijk Benoordenhout. 
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl