florence labels

Onze missie en visie

Missie en visie van Florence

Florence biedt zorg en advies, thuis en binnen de expertise- en woonzorglocaties. Dat doen wij vanuit een missie en een visie.


Missie van Florence

Onze missie is datgene waar wij als Florence voor staan:

 

Bij Florence heeft u altijd iets te kiezen. Want wij wéten hoeveel meer het leven te bieden heeft als u uw eigen keuzes kunt maken. Juist als het gaat om iets persoonlijks als gezondheid en zorg. Zelf kiezen maakt sterker en minder kwetsbaar. Daarom kunt u bij Florence rekenen op een breed aanbod. En op proactieve en professionele medewerkers die u graag helpen bij het maken van uw keuze.

 

Visie van Florence

Onze visie is datgene waar wij als Florence voor gaan. Deze geeft ons handvatten om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren:

 

Het leven heeft zo veel meer te bieden als je je eigen keuzes kunt maken op het gebied van gezondheid en zorg.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Florence kent twee bestuurders: Jim van Geest (voorzitter) en Ben van Gent. Zij hebben de dagelijkse leiding over de organisatie.
Florence heeft als stichting een Raad van Toezicht. Die ziet toe op de Raad van Bestuur en het gevoerde beleid en adviseert.   
De stichting Zorggroep Florence is de moedermaatschappij van het concern Florence.
De Wijkcliëntenraden en de Centrale Cliëntenraad behartigen de belangen van onze bewoners en onze thuiszorgcliënten.
De Ondernemingsraad behartigt de belangen van de 4.000 medewerkers van Florence. De OR van Florence bestaat uit zeventien leden.
Zorginstellingen moeten elk jaar met een jaarverslag verantwoording afleggen over de prestaties op het gebied van hun zorg- en...
Een hoge kwaliteit van zorg. Dat is belangrijk. We willen immers het beste voor u en de mensen om u heen. Florence beschikt over...