florence labels

Over Stichting Florence Wenst

Over Stichting Florence Wenst

De missie van Stichting Florence Wenst is om de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners, cliënten en buurtbewoners van de woonzorgcentra van Florence verder te verbeteren. Stichting Florence Wenst opereert onder een eigen onafhankelijk bestuur en is onderdeel van de Stichting Zorggroep Florence.

 

Actieve fondsenwerving

Florence Wenst doet actief aan fondsen- en sponsorwerving. Onze visie is dat we alleen met behulp van giften van particulieren, bedrijven en fondsen in staat zijn om mooie resultaten te bereiken. Denkt u hierbij aan activiteiten, ontmoetingen en beweegprojecten. Florence heeft een speciaal Wensenprogramma opgesteld dat wij samen met diverse samenwerkingspartners willen realiseren.

Bestuur Florence Wenst

Het bestuur van Florence Wenst is sinds 1-4-2015 als volgt samengesteld:

 

 

Het bestuur van Florence Wenst krijgt ondersteuning van fondsenwerver Eline Antonia-Binkhuysen

 

Ambassadeurs Florence Wenst

Florence Wenst werkt samen met drie ambassadeurs: musicus en presentator Gregor Bak, actrice en toneelregisseuse Guusje Eijbers en oud-atlete en televisiepresentatrice Olga Commandeur. Lees meer over wat hun redenen zijn om ambassadeur te zijn. 

 

Verantwoording en gedragscode

De Stichting Florence Wenst houdt zich aan de Gedragscode van het Instituut. De wijze waarop stichting Florence omgaat met fondsenwerving, het beheer, de besteding en de verantwoording ervan wordt toegelicht in het ANBI Beleidsplan Stichting Florence. De Stichting Florence Wenst is door de Belastingdienst aangewezen als goed doel (Algemeen Nut Beogende Instelling). Met deze erkenning zijn giften en uitkeringen vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.

 

Rekeningnummer Florence Wenst

Donaties en giften zijn zeer welkom. U kunt deze overmaken op rekeningnummer NL 67 RABO 030 359 95 37 ten name van Stichting Florence Wenst.

 

Contact met Florence Wenst

Als u vragen heeft, vriend of partner wilt worden, meer informatie nodig heeft of mogelijk ideeën voor nieuwe sponsoracties wilt voorleggen, neemt u dan gerust contact op met fondsenwerver Eline Antonia-Binkhuysen van Stichting Florence Wenst. Zij is bereikbaar via 070 - 754 45 26 en via florencewenst@florence.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
De Stichting Florence Wenst heeft een Wensenprogramma samengesteld met daarin opgenomen alle activiteiten die Florence Wenst...
Wensen vervullen kan Florence Wenst niet alleen. Ook u kunt een wens van onze bewoners, cliënten en buurtbewoners van onze...