Overheerlijk ontbijtje bij particuliere thuiszorg

Overheerlijk ontbijtje bij particuliere thuiszorg

De FlorencePas werkt samen met de particulier thuiszorgorganisatie Florence Allure. Wij doen dit omdat particuliere thuiszorg voor u een manier kan zijn om het zelfstandig wonen makkelijker en comfortabeler te maken.

 

Uw wensen centraal

Als u (tijdelijk) extra verzorging of verpleging nodig heeft, dan biedt Florence Allure uitkomst. Dankzij de inzet van de particuliere thuiszorg kunt u gewoon het leven blijven leiden zoals u dat gewend bent. U maakt zelf de keuzes, zoals altijd. Florence Allure maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en een van onze zorgverleners. U kiest bij de particuliere verzorging en verpleging aan huis zelf voor de zorgmedewerker die het beste bij u past.

 

Voordeel met uw FlorencePas

Afhankelijk van uw situatie kan de zorgverlening variëren van lichte verzorging tot specialistische verpleging. Florence Allure biedt bijvoorbeeld nachtzorg met zorgmomenten overdag. Als u met uw FlorencePas voor Florence Allure kiest, krijgt u eenmalig een heerlijk ontbijtje. De hoogte van de kosten voor onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van de zorgverlener en het serviceniveau dat u kiest.

 

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze website. Wilt u een gesprek hebben met iemand van Florence Allure, neemt u dan contact op via 070 - 41 31 009.