Particuliere Thuiszorg | Allure
Thuiszorg | Allure
Particuliere zorg | Allure
070 - 41 31 009

Particuliere thuiszorg van Allure

Particuliere thuiszorg | Florence Allure | Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar

Heeft u verzorging of verpleegkundige zorg aan huis nodig? En wilt u deze volledig afgestemd hebben op uw persoonlijke wensen? Dan is de particuliere thuiszorg van Florence Allure iets voor u.

 

Particuliere zorg aan huis

De zorgprofessionals van Florence Allure staan klaar om u van dienst te zijn. Zij leveren particuliere thuiszorg in onder meer Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. U kunt zelf aangeven wat u nodig heeft. Wilt u dat er vier uur per week iemand langskomt om u te verplegen of verzorgen? Of heeft u 24-uurszorg nodig? Alles kan. Bij de particuliere thuiszorg van Florence Allure beslist u zelf. Ook voor andere dienstverlening aan huis kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor begeleiding naar het ziekenhuis of huisarts.

 

Mogelijkheden particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg kan de oplossing zijn in veel situaties. U kunt onze particuliere thuiszorg bijvoorbeeld aanvragen op het moment dat u terugkomt uit het ziekenhuis of wanneer uw mantelzorger is verhinderd. U kunt er ook voor kiezen om naast de mantelzorg die u van familie en vrienden krijgt, deels particuliere thuiszorg in te zetten. Daarmee ontlast u uw mantelzorgers en is er ruimte om ook met elkaar andere dingen te doen. Waar kunt u bij Florence Allure op rekenen?

 

  • Op 24 uur per dag, zeven dagen per week professionele zorgverlening;
  • op één vaste contactpersoon;
  • en op particuliere thuiszorg op maat: op basis van uw persoonlijke wensen en zorgbehoefte.

 

U kiest zelf uw zorgverlener

Het grootste voordeel van onze particuliere thuiszorg is dat u zelf uw zorgverlener(s) kunt kiezen. Florence Allure maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en onze zorgverleners. U kiest zelf voor de zorgverlener die het beste bij u past. Florence Allure zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft voor al uw vragen of wensen. Florence Allure werkt met zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden. Na een strenge selectie worden de zorgverleners gecontracteerd door Florence Allure. Vanzelfsprekend zijn de zorgverleners gediplomeerd. Zij helpen u discreet, vaardig en vakkundig op de momenten dat u dat wilt.

 

Kosten en financiering particuliere thuiszorg: eigen middelen of PGB

De kosten van onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van uw keuze voor zorgverlener en serviceniveau. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij samen met u de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van de particuliere thuiszorg in kaart. De kosten betaalt u zelf of vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). Betaalt u uit uw eigen middelen voor de particuliere thuiszorg dan heeft u geen zorgindicatie nodig. Florence Allure brengt eenmalig 79 euro in rekening voor de ondersteuning en bemiddeling. Om in aanmerking te komen voor een PGB, heeft u wel  een zorgindicatie nodig. Let op! Bij financiering van onze particuliere thuiszorg vanuit een PGB wordt het uurtarief door de zorgverzekeraar bepaald. Florence Allure helpt u desgewenst bij de aanvraag van een zorgindicatie voor de PGB. Vult u hiervoor het aanvraagformulier indicatiestelling PGB door Florence in. Een verpleegkundige van Florence Allure neemt vervolgens contact met u op voor het inplannen van een huisbezoek voor de indicatiestelling.

 

Meer informatie over particuliere thuiszorg

De particuliere thuiszorg van Florence Allure wordt geleverd in onder meer Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Woont u in een andere gemeente in de regio? Ook dan kan de particuliere thuiszorg worden geleverd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de particuliere thuiszorg van Florence Allure of wilt u meteen een afspraak maken voor een kennismaking waarbij we in kaart kunnen brengen wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke kosten? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via florenceallure@florence.nl en via 070 - 41 31 009. Leest u ook eens de ervaring van de heer De Gier uit Voorburg met de particuliere thuiszorg van Florence Allure.

 

Op zoek naar een logeerplek of woning in particulier woonzorgcentrum?

Bent u niet op op zoek naar particuliere thuiszorg aan huis, maar naar een particuliere woonzorgvoorziening om tijdelijk te kunnen logeren of wellicht te komen wonen? Ook dan biedt Florence Allure mogelijkheden in Den Haag. U leest meer bij ‘Logeren bij Florence Allure’ en ‘Wonen in zorgvilla van Florence Allure'.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.