Pasar Malam bij woonzorgcentrum Duinhage

6-11-2018
Pasar Malam bij woonzorgcentrum Duinhage

Florence Duinhage organiseert een reis door Indische sferen tijdens een Pasar Malam. Wijkbewoners zijn welkom om gezellig langs te komen en te genieten van de oosterse geuren, kleuren en klanken.

 

De Pasar Malam vindt plaats op zaterdag 10 november van 10.00 tot 15.00 uur aan de Savorin Lohamanlaan 202 in Den Haag. Hier is woonzorgcentrum Duinhage van Florence gevestigd. Onze bewoners kijken al uit naar de Pasar Malam, maar ook zeker naar het bezoek van de bewoners uit de buurt. Het is altijd leuk als mensen het woonzorgcentrum komen bezoeken.

 

Van alles te beleven

Op de Pasar Malam is van alles te beleven.  U kunt kennis maken met de warme Aziatische cultuur. Ervaar deze oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijzen en boetiekjes. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong & oud! De bezoekers zullen zich onmiddellijk in andere werelddelen wanen door de oosterse geuren, kleuren en klanken.

 

Verder is een rommelmarkt en verkoop van handwerkartikelen. Kortom, de Pasar Malam in Duinhage biedt bijna te veel om op te noemen. De dag wordt muzikaal omlijst door de Indonesische band Buka Pintu en Dansgroep Bungo Melati. Zij zorgen voor de juiste Indische sfeer. Komt u ook gezellig langs?

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.