Personenalarmering: eerste maand geen abonnementskosten

Personenalarmering: eerste maand geen abonnementskosten

Wist u dat u met uw FlorencePas bij een abonnement op de Personenalarmering de eerste maand geen abonnementskosten betaalt? De Personenalarmering laat u of uw naaste met een prettig en veilig gevoel zelfstandig thuis wonen. Ook in vakantietijd is er daarmee altijd hulp dicht bij.

 

24 uur per dag, zeven dagen per week

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld omdat u bent gevallen, dan kunt u met de Personenalarmering altijd een medewerker van Florence bereiken: 24 uur per dag, zeven dagen per week. U doet dat met één druk op de alarmknop, die u om uw hals of pols draagt. Florence is in uw gehele woning op deze manier te bereiken. Wilt u meer weten over hoe de Personenalarmering precies werkt? Leest u dan de uitgebreide informatiepagina over onze Personenalarmering.

 

Meer informatie

De maandelijkse kosten voor de Personenalarmering bedragen € 24,75 inclusief btw. U betaalt eenmalig aansluitkosten van € 78,-. Met uw FlorencePas betaalt u de eerste maand geen abonnementskosten. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de Personenalarmering? Neemt u dan contact met ons op via alarmering@florence.nl of via 070 - 41 31 000.