Portrettekenen bij het Florence

Vanaf 29 oktober kunnen 60-plussers leren portrettekenen.

Portrettekenen bij het Florence Tekenatelier

Technieken

In zeven weken tijd oefenen deelnemers met verschillende technieken en ervaren zij welke techniek en stijl het beste bij hun passen.

Tips en trucs portrettekenen

In deze beginnerscursus krijgen deelnemers tips en trucs bij het tekenen van portretten. De cursus wordt gegeven door Naomi Lamens, kunstzinnig therapeut: “We beginnen met het oefenen van vormen en verhoudingen. Dit doen we met potlood. Daarna maken we de overstap naar houtskool, waardoor we leren spelen met licht en donker. We sluiten de cursus af met het tekenen van portretten met pastelkrijt.”

Meer informatie Tekenatelier

De lessen vinden plaats op maandag 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 10 en 12 december van 11.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 15.15 uur in Florence Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De kosten bedragen 7,50 euro per keer. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

Actiever leven

Het Florence Tekenatelier maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt bewust activiteiten voor ouderen aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.