Raad van Bestuur

Raad van Bestuur van Florence: Jim van Geest (links) en Ben van Gent

Florence kent twee bestuurders: Jim van Geest (voorzitter) en Ben van Gent. Zij hebben de dagelijkse leiding over de organisatie.

 

Ad interim lid Raad van Bestuur

Sinds augustus 2016 is Niels Honig als ad interim toegevoegd als lid aan de Raad van Bestuur. Dit doordat Jim van Geest langere tijd afwezig is na een ingrijpende operatie. Zijn nabehandelingstraject duurt naar verwachting nog tot begin 2017.

 

Actief blijven, maakt gelukkig

Wie actief blijft, is bewezen gelukkiger. En dat is precies het uitgangspunt waarop Florence haar zorg baseert. Het klinkt gek, maar we zijn helemaal niet erop uit om u zo veel mogelijk zorg te bieden. Want wij kunnen ons best voorstellen dat u uw zaakjes liever zo veel mogelijk zelf regelt en dat u vol in het leven wilt blijven staan. Of dat u als u hulp nodig heeft, u liever de mensen in uw eigen omgeving vraagt. Dat is heel vertrouwd. Dat zouden wij zelf ook doen.

 

Samen met u 

Toch komt er misschien een moment dat dagelijkse handelingen niet meer vanzelfsprekend zijn. Ook dan zijn we er voor u.  Niet om alles op de automatische piloot over te nemen. Maar om samen met u te overleggen hoe u onze hulp wilt gebruiken. Wij vinden het prettig u te leren kennen voordat er echt iets aan de hand is. Zodat u kunt rekenen op een vertrouwd gezicht bij onze organisatie. En zodat u weet bij wie u terecht kunt met uw vragen. Samen komen we tot oplossingen. U bepaalt zelf wat u hierin wilt en kunt doen. Vanuit respect dat elk mens weer anders is, zoeken we naar de ondersteuning die het beste bij ú past.

 

Jim van Geest, Ben van Gent en Niels Honig (ad interim)

Raad van Bestuur Florence

 

 

 

Secretaris

Elly van Erp
locatie Laan van Vredenoord 1, 2289 DA Rijswijk
070 - 754 45 27

070 - 754 44 69 (fax)
elly.van.erp@florence.nl

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.