Rock & Rollator Festival

Zaterdag 13 juli vindt het eerste Rock & Rollator Festival plaats.

Rock & Rollator Festival

Eerste editie

Op zaterdag 13 juli 2019 vindt de eerste editie van het Rock & Rollator Festival plaats in Wijndaelercentrum van Florence. Op een groot podium in de tuin treden diverse bands en solo artiesten op. Laat u verrassen en swing mee op de muziek van de jaren zestig met als slotact een optreden van Tina Turner look-a-like. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich tijdens het festival vermaken met de dieren van de mobiele kinderboerderij uit de wijk. 

Wijkbewoners zijn van harte welkom

Het Rock & Rollator Festival vindt plaats op zaterdagmiddag 13 juli tussen 13.30 en 19.00 uur in Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Wijkbewoners zijn van harte welkom. Florence vindt het belangrijk dat er culturele activiteiten in de woonzorgcentra worden georganiseerd, omdat die voor bewoners en cliënten voor afleiding, ontspanning en plezier zorgen. Daarnaast wil Florence zorgen voor verbinding met de wijkbewoners. Het Rock & Rollator Festival is gratis toegankelijk dankzij de bijdragen van de Gemeente Den Haag.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.