Salsa lessen in De Mantel

Voor 60-plussers die houden van dansen, is er Goodmorning Salsa.

Salsa lessen in De Mantel

Goodmorning Salsa

Het gaat om een Salsa bootcamp en een Salsa duo-les. De Salsa lessen worden verzorgd door Meike Portegies. Ze is een professioneel Salsadanser en mobiliteitstrainer.

Bootcamp

Tijdens de Salsa bootcamp leer je de basisbeginselen van Salsa gecombineerd met mobiliteit (work-out). Voor de Salsa bootcamp heb je geen partner nodig. Op een snelle wijze leer je hoe je lichaam beweegt op een ritmische manier en hoe je de maat van de muziek kunt bijhouden.

Duo les

Tijdens de duo les wordt er gedanst in duo’s. De deelnemers gaan allerlei dansbewegingen richting de Salsa leren. De Salsa is een sociale dans en daarom danst iedereen met elkaar.

Informatie

Goodmorning Salsa vindt plaats op 14 januari in De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg. De Salsa bootcamp is van 10:00 tot 11:00 uur en de Salsa duo-les is van 11:20 tot 12:20 uur. De kosten voor 1 les is € 7,50 en voor beide lessen inclusief pauzedrankje is het € 12,50.

Wil je kennis maken met Salsa dansen? Schrijf je dan in via liever-actief@florence.nl of door te bellen naar 070 – 754 50 00.