Scott Hamilton speelt op Swingt

Op 21 en 22 april weer volop genoten van jazzy klanken.

Wereldberoemde saxofonist Scott Hamilton speelt op Florence Swingt Festival

Florence Swingt Festival

Op zaterdag 21 april treedt de wereldberoemde Scott Hamilton op bij het Florence Swingt Festival. Hamilton zal worden begeleid door Francesca Tandoi, Hans Mantel en Frits Landesbergen. De toegang is dankzij diverse sponsoren gratis.

Diverse podia

De vierde editie van het jazzfestival Florence Swingt vindt in en rond expertisecentrum Gulden Huis van Florence plaats aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Op diverse podia treden twee dagen lang bekende jazzartiesten op. Het festival wordt op zaterdag 21 april officieel geopend door Rabin Baldewsingh. De presentatie is in handen van Gregor Bak.

Veelzijdige programmering

Op het programma staat een groot aantal artiesten. Zo treden op zaterdag 21 april en zondag 22 april onder anderen de volgende artiesten op: Scott Hamilton, North Sea Big Band, Birdie Seven, Michael Varekamp, Frits Katee, Harry Kanters, Francesca Tandoi en vele anderen. Meer informatie en de totale programmering van Florence Swingt vindt u hier.

Ziekte van Huntington

Op beide dagen zullen van de artiesten die optreden CD’s  te koop zijn. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan de ziekte van Huntington.

De ziekte van Huntington is een dodelijke erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Kansen op een geneesmiddel – binnen 10 jaar – zijn veelbelovend. Daar is onderzoeksgeld voor nodig.

Over Florence Swingt

Florence Swingt vond voor het eerst plaats in 2015. Florence Swingt is gratis toegankelijk dankzij bijdragen van de Gemeente Den Haag, Lonzieme fonds, Fonds 1818, RCOAK, VSB Fonds en Zabawas. Florence is begonnen met het jazzfestival om bewoners en cliënten de kans te geven ontspannen te genieten van jazzmuziek. Florence organiseert jaarlijks een aantal culturele evenementen, waaronder ook het Florence Concours en de Florence Musicals, om meer in verbinding te komen met de wijkbewoners.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.