Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Administratieve ondersteuning aan huis

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Het betalen van rekeningen, het opzeggen van abonnementen, het aanvragen van toeslagen. Heeft u ook zoveel administratie om bij te houden en kunt u wel wat hulp gebruiken?

 

Administratieve ondersteuning bij u huis

Dan is onze service administratieve ondersteuning aan huis mogelijk iets voor u. De FlorencePas helpt u graag bij uw geldzaken en administratie. Op die manier worden al uw zaken goed geregeld en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Met uw FlorencePas krijgt u een goedkoper tarief voor de administratieve ondersteuning aangeboden, wat deze service voor u nog aantrekkelijker maakt.

 

Administratieve zaken op orde

De FlorencePas werkt voor de administratieve ondersteuning aan huis samen met Stichting WIEC. Samen met deze stichting hebben wij specifieke afspraken gemaakt voor onze FlorencePas-houders. De medewerkers van Stichting WIEC kunnen verschillende zaken voor u regelen. Denkt u onder meer aan:

 

  • Het ordenen en structureren van uw administratie.
  • Het maken van een overzicht van uw inkomsten en uitgaven.
  • Het invullen van formulieren van gemeentelijke en overheidsinstanties. 
  • Het doen van belastingaangiften. 
  • Het aanvragen van toeslagen.

 

Tijdelijk of in heel het jaar zorg voor uw administratie

U kunt de administratieve ondersteuning aan huis incidenteel inzetten, bijvoorbeeld voor de aangifte van uw inkomstenbelasting en voorlopige aanslag of het aanvragen van toeslagen en vrijstellingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een jaarabonnement om uw administratie uit handen te nemen. Stichting WIEC komt in heel het werkgebied van Florence voor de administratieve ondersteuning aan huis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Meer informatie

De kosten van de administratieve ondersteuning aan huis hangt af van welke specifieke dienst u gebruikmaakt. Een jaarabonnement kost bijvoorbeeld met uw FlorencePas € 595,- (normaal: € 600,-). Het doen van de belastingaangifte bedraagt € 55,- (normaal: € 60,-). De kosten van een huisbezoek bedragen € 12,50. Voor meer informatie kunt u kijken op www.stichtingwiec.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Stichting WIEC via info@stichtingwiec.nl of via 06 - 16 67 66 35. Een intakegesprek kost € 50,- (normaal: € 55,-).

Ook interessant
Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Tandtechniek aan huis | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Tandtechniek aan huis

Vervoer | FlorencePas

Vervoer van en naar huis