Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Kleding aan huis

Kleding aan huis

Op uw gemak winkelen vanuit uw stoel in uw eigen woonkamer. Dat kan met onze kleding aan huis-dienst.

 

Verkoop kleding aan huis

Een kledingconsulent van Meijssen Mode presenteert en verkoopt dameskleding bij u aan huis. U heeft de keuze uit een grote collectie met kleding voor de modebewuste senior. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op uw eerste aankoop bij de kledingverkoop bij u aan huis. Bij iedere volgende aankoop krijgt u een leuk presentje. Met de FlorencePas betaalt u ook geen voorrijkosten.

 

Meer informatie service kleding aan huis

Als u graag gebruik wilt maken van de service kleding aan huis, geeft u dan telefonisch aan Meijssen Mode door wat uw wensen en maten zijn. Dit kan via telefoonnummer 071 - 517 09 00. Op de website www.meijssenmode.nl kunt de collectie bekijken. Meijssen Mode komt vervolgens op een afgesproken datum met een speciaal voor u samengestelde damescollectie naar u toe. Het bezoek is vrijblijvend. Als u niet slaagt, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ook interessant
Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Nalatenschapsbegeleiding aan huis

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning aan huis

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis