Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis

Soms is koken voor uzelf niet altijd makkelijk. Met onze maaltijden aan huis weet u zeker dat u altijd lekker, gezond en gemakkelijk eet.

 

Maaltijden laten bezorgen

De maaltijden die u via uw FlorencePas bij u thuis kunt laten bezorgen, zijn gezond, gevarieerd en betaalbaar. De maaltijden worden bezorgd in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. De FlorencePas werkt samen met twee maaltijdenleveranciers. Daarmee kunt u rekenen op een betrouwbare levering van uw maaltijd. Beide leveranciers doen u als FlorencePas-houder ook een speciale aanbieding.

 

Maaltijden aan huis van Apetito

Bij maaltijdenleverancier Apetito kunt u per keer zeven maaltijden bestellen. U kunt kiezen uit Hollandse, vegetarische en internationale gerechten als nasi en pasta. De maaltijden zijn in de diepvries minimaal zes maanden houdbaar. Met de FlorencePas krijgt u 10% korting op alle maaltijden en worden er geen bezorgkosten berekend. U betaalt vanaf € 4,95 per maaltijd aan huis. De bezorging vindt altijd op een dinsdag plaats. Voor meer informatie, een overzicht van de maaltijden en het doen van bestellingen, kunt u contact opnemen met Apetito via www.apetito.nl of via 0800 - 023 29 75 (gratis). U kunt een proefpakket van vijf maaltijden bestellen voor € 19,95. 

  

Maaltijden aan huis van Gewoon Lekker Thuis

Een smakelijke maaltijd, die eruitziet alsof deze persoonlijk door de kok bij u aan tafel is geserveerd. Dat zijn de vriesverse MenuPlus-maaltijden van maaltijdenleverancier Gewoon Lekker Thuis. Om de maaltijden op te warmen, huurt u de MealButler, een speciaal verwarmingstoestel met bijbehorend bord. U heeft al een maaltijd vanaf € 5,05. De minimale afname is zes maaltijden per levering. De MealButler huurt u voor € 4,85 per maand. U ontvangt ook bij Gewoon Lekker Thuis de maaltijden één keer per week. Met u FlorencePas betaalt u geen bezorgkosten. Bent u nieuwsgierig? Vraagt u dan om de kennismakingsactie. Gewoon Lekker Thuis is bereikbaar via www.gewoonlekkerthuis.nl en via 070 - 757 80 04.

Ook interessant
Opticien aan huis

Opticien aan huis

Boodschappen aan huis in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Boodschappen aan huis

Kleding aan huis

Kleding aan huis