FlorencePas
070 - 41 31 000

Levenstestament aan huis

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Stel dat u door een ongeval, ziekte of ouderdom niet meer in staat bent om uw eigen zaken te regelen (wilsonbekwaam bent), wie behartigt dan uw belangen? Als u het zelf niet vóóraf regelt kan het zijn dat de rechter een bewindvoerder voor u moet benoemen. Dat kan uw partner of kind zijn, maar als die niet beschikbaar zijn ook een vreemde! Een bewindvoerder moet voor veel financiële zaken vóóraf toestemming hebben van de rechter, ook als het uw partner is! Door nu een levenstestament (volmacht) met uw wensen op te laten stellen kunt u dat voorkomen.

 

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Door nu zaken goed te regelen ontziet u uw geliefden, nabestaanden en betrokkenen. Met een levenstestament voor als u wilsonbekwaam wordt en met een testament voor na uw overlijden. Omdat we weten dat zoiets persoonlijks als nalatenschap zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas samen met Hereditas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid. Hereditas kan u ook ondersteunen met de afwikkeling van een nalatenschap. Met uw FlorencePas is het eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend.

 

Tarieven levenstestament aan huis

Een testament of levenstestament (volmacht) kost u met de FlorencePas slechts 395 euro (basisversie). Ook het laten opmaken van een nabestaandendossier, met daarin uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen, is met uw FlorencePas voordeliger. U krijgt 40 euro korting (normale kosten: 285 euro). Daarnaast krijgt u 5 euro korting op het normale uurtarief op bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap (na de uitvaart). 

 

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over de nalatenschapsbegeleiding aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  010 - 524 02 34.

Jeroen Veugelers van Hereditas vertelt u graag meer over zijn dienstverlening.

 

Voor u geselecteerd