FlorencePas
070 - 41 31 000

Levenstestament aan huis

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Door nu zaken goed te regelen ontziet u uw geliefden, nabestaanden en betrokkenen. Met een levenstestament (volmacht) voor als u wilsonbekwaam wordt en met een testament voor na uw overlijden. Houdt u de regie in eigen hand of laat u anderen (straks) bepalen wat er gebeurt?

 

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Omdat we weten dat zoiets persoonlijks als nalatenschap zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas samen met Hereditas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid. Ze zijn u graag van dienst, ondersteunend of als uw executeur of gevolmachtigde. Met uw FlorencePas is het eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend

 

Tarieven levenstestament aan huis

Een testament of levenstestament (volmacht) kost u met de FlorencePas € 395,- (basisversie). Ook het laten opmaken van een nabestaandendossier, met daarin uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen, is met uw FlorencePas voordeliger. U krijgt € 40,- korting (normale kosten: € 285,-). Daarnaast krijgt u € 5,- korting op het normale uurtarief op bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap (na de uitvaart). 

 

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over de nalatenschapsbegeleiding aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  085 - 877 18 89.

Jeroen Veugelers van Hereditas vertelt u graag meer over zijn dienstverlening.

 

Voor u geselecteerd