FlorencePas
070 - 41 31 000

Nalatenschapsbegeleiding aan huis

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Iedereen laat iets na: een situatie, bezittingen. U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig dat wel te doen. Met deze nalatenschapsbegeleiding aan huis regelt u alles eenvoudig. Zo ontziet u uw geliefden, naasten en betrokkenen na uw overlijden of als u het door ziekte of een ongeval zelf niet meer zeggen kunt (wilsonbekwaam bent). 

 

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Omdat we weten dat zoiets persoonlijks als nalatenschap zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas heel bewust samen met Hereditas. Dit bedrijf is is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor wilsonbekwaamheid. Hereditas kan u ook ondersteunen met de afwikkeling van een nalatenschap. Met uw FlorencePas is het eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend.

 

Tarieven nalatenschapsbegeleiding aan huis

Een testament of levenstestament (volmacht) kost u met de FlorencePas slechts 395 euro (basisversie). Ook het laten opmaken van een nabestaandendossier, met daarin uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen, is met uw FlorencePas voordeliger. U krijgt 40 euro korting (normale kosten: 285 euro). Daarnaast krijgt u 5 euro korting op het normale uurtarief op bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap (na de uitvaart). 

 

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over de nalatenschapsbegeleiding aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  010 - 524 02 34.

 

Voor u geselecteerd