FlorencePas
070 - 41 31 000

Opticien aan huis

Opticien aan huis

Is het voor u lastig om naar de opticien te gaan? Dan laat u met uw FlorencePas toch gewoon de opticien aan huis komen? Wel zo handig.

 

Opticien komt bij u thuis

De FlorencePas werkt samen met de Nederlandse Huisopticiens. Deze opticiens doen hetzelfde als de reguliere opticien die u in de winkelstraten tegenkomt, maar dan bij u thuis. De opticien aan huis kan ook een oogdrukmeting uitvoeren. Daarnaast beschikken de Nederlandse Huisopticiens over medewerkers die specifiek advies kunnen geven aan mensen met een visuele handicap, bijvoorbeeld over het gebruik van een loep of een leescomputer. De opticien komt aan huis in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak met de opticien aan huis belt u met de Nederlandse Huisopticiens via 0900 - 230 00 23 (2,8 cent per minuut, 9,51 cent starttarief + gebruikelijke belkosten). Met uw FlorencePas krijgt u 15% korting op de aanschaf van brilglazen en montuur. U krijgt daarnaast een gratis oog- en oogdrukmeting. U betaalt geen voorrijkosten. Het afstellen van uw bril en kleine reparaties zijn gratis. De Nederlandse Huisopticiens verstrekken geen contactlenzen. Ton van Hess vertelt u graag meer over zijn werk als opticien bij de Nederlandse Huisopticiens.

Voor u geselecteerd