FlorencePas
070 - 41 31 000

Schoenen aan huis

Schoenen aan huis

Als het lastig is om uit huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan heeft de FlorencePas voor u de oplossing: de service schoenen aan huis.

 

Verkoop schoenen aan huis

De FlorencePas werkt samen met twee schoenenleveranciers: schoenenspeciaalzaak Van Asperen en de Beterlopenwinkel. Beide leveranciers zijn gespecialiseerd in goede modieuze schoenen. De verkopers komen graag met een collectie op basis van uw schoenmaat en wensen bij u thuis langs. Zo kunt u comfortabel en op uw gemak nieuwe schoenen uitzoeken.

 

Schoenen aan huis van schoenenspeciaalzaak Van Asperen

Schoenenspeciaalzaak Van Asperen is al meer dan 100 jaar een begrip in Den Haag. Hier kunt u terecht voor allerlei soorten schoenen, van smal tot breed. Denkt u aan bekende merken als Greve, Durea, Hartjes, Mephisto, van Bommel en Finn Comfort. Het uitgebreide assortiment omvat confectieschoenen voor dames, heren en kinderen. Al het personeel van Van Asperen is vakkundig geschoold, van een gezond lopen- tot een schoenconsulente. U kunt bij Van Asperen ook terecht voor een (register)podoloog of een voetreflextherapeute. Indien nodig worden er inlays op maat geleverd of worden er orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen gedaan. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op schoenen. Voor het maken van een afspraak belt u met 070 - 345 45 62.

 

Schoenen aan huis van Tap Speciaal Schoenen

Tap Speciaal Schoenen verkoopt vlotte schoenen van bekende merken in negen wijdtematen en diverse leestvormen. De schoenen zijn ook geschikt voor podoloogzolen en mensen met diabetes, artrose of reuma. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op uw aankoop van een paar schoenen. U betaalt geen voorrijkosten. Het bezoek aan huis is vrijblijvend. Als u niet slaagt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tot veertien dagen na de aankoopdatum kunnen schoenen worden geretourneerd. Bel naar Tap Speciaal Schoenen voor het maken van een afspraak: 071 - 589 67 79.

 

 

Uw ervaring
Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Voor u geselecteerd