FlorencePas
070 - 41 31 000

Tandtechniek aan huis

Tandtechniek aan huis

Wanneer u een gebitsprothese heeft en het niet altijd gemakkelijk of haalbaar is om bij de tandtechnicus langs te gaan, dan is de service tandtechniek aan huis de oplossing.

 

Protheseonderhoud en reparaties aan huis

Daarmee wordt het voor u een stuk eenvoudiger om uw gebitsprothese goed te laten verzorgen en comfortabel te laten zitten. De FlorencePas is een samenwerking aangegaan met Novodent Mondzorg. Dit professionele familiebedrijf heeft al 50 jaar ervaring op het gebied van tandtechniek. Novodent Mondzorg kan zowel nieuwe protheses maken als reparaties uitvoeren. Met uw FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten als Novodent Mondzorg bij u thuis komt. Novodent kan ook bij u langskomen als u in een verzorgingshuis of ziekenhuis verblijft.

 

Meer informatie tandtechniek aan huis

Nieuwe protheses worden door de basisverzekering voor een groot deel vergoed. Er geldt echter een eigen bijdrage. Reparaties en correcties aan bestaande protheses worden voor 90% vergoed uit de uw basisverzekering. Met uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op de eigen bijdrage van uw zorgverzekeraar. Bent u aanvullend verzekerd, dan is de eigen bijdrage lager. Een afspraak voor de tandtechniek aan huis maakt u via Novodent Mondzorg:  070 - 355 57 90. Novodent heeft zelf ook een praktijkruimte aan de Valkenboskade 466 in Den Haag die rolstoeltoegankelijk is. Hier kunt u ook een afspraak.

Voor u geselecteerd