Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Vervoer van en naar huis

Vervoer | FlorencePas

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig betaalbaar vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.

 

Vervoer van en naar huis

Met de FlorencePas staan de Eco Cabs altijd voor u klaar om u op te halen en naar uw gewenste plaats van bestemming te brengen. Naar de huisarts, de apotheek, langs familie of naar de bioscoop, met het vervoer van Eco Cabs maakt u het zich makkelijk. De Eco Cabs zijn elektrische auto's en uitermate geschikt voor korte ritjes.

 

Klantvriendelijke en ervaren chauffeurs

De chauffeurs van Eco Cabs zijn zeer klantvriendelijk en ervaren om ouderen van A naar B te brengen. De afstand is daarbij niet belangrijk. Wilt u even een boodschapje doen bij u in de buurt? De chauffeur van uw elektrische taxi haalt u graag op en tilt de boodschappen ook in de Eco Cab. De boodschappen kunnen voor u zelfs even binnen worden gezet. De chauffeur helpt u natuurlijk ook bij het in- en uitstappen of loopt met u mee naar de ingang van het ziekenhuis, het zwembad of de huisartsenpost. Kleine dingen die enorm worden gewaardeerd door de klanten die nu al gebruikmaken van het vervoer.

 

Meer informatie over taxivervoer

De Eco Cabs rijden in de regio Haaglanden. U kunt de Eco Cabs reserveren door te bellen naar 070 - 799 09 77. Voor algemene vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@eco-cabs.nl. Op vertoon van uw FlorencePas krijgt u 20% korting op de ritprijs.

Ook interessant
Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning aan huis

Tandtechniek aan huis | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Tandtechniek aan huis

Particuliere verzorging en verpleging aan huis

Particuliere verzorging en verpleging aan huis