FlorencePas
070 - 41 31 000

Vervoer van en naar huis

Vervoer | FlorencePas

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig betaalbaar vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.

 

Vervoer van en naar huis

Met de FlorencePas staan de Eco Cabs altijd voor u klaar om u op te halen en naar uw gewenste plaats van bestemming te brengen. Naar de huisarts, de apotheek, langs familie of naar de bioscoop, met het vervoer van Eco Cabs maakt u het zich makkelijk. De Eco Cabs zijn elektrische auto's en uitermate geschikt voor korte en lange ritjes.

 

Klantvriendelijke en ervaren chauffeurs

De chauffeurs van Eco Cabs zijn zeer klantvriendelijk en ervaren om ouderen van A naar B te brengen. De afstand is daarbij niet belangrijk. Wilt u even een boodschapje doen bij u in de buurt? De chauffeur van uw elektrische taxi haalt u graag op en tilt de boodschappen ook in de Eco Cab. De boodschappen kunnen voor u zelfs even binnen worden gezet. De chauffeur helpt u natuurlijk ook bij het in- en uitstappen of loopt met u mee naar de ingang van het ziekenhuis, het zwembad of de huisartsenpost. Kleine dingen die enorm worden gewaardeerd door de klanten die nu al gebruikmaken van het vervoer.

 

Meer informatie over taxivervoer

De Eco Cabs rijden in de regio Haaglanden. U kunt de Eco Cabs reserveren door te bellen naar 070 - 26 000 98. Voor algemene vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@eco-cabs.nl. Op vertoon van uw FlorencePas krijgt u 20% korting op de ritprijs.

 

Op dit moment is het niet mogelijk om van de diensten van Eco Cabs gebruik te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Voor u geselecteerd