Service aan huis

Geniet u ervan om lekker thuis te zijn? Of is het lastig om eropuit te gaan? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Wij bieden handige diensten en services aan huis. Met uw FlorencePas profiteert u van comfort en van diverse aanbiedingen. Heeft u specifieke vragen over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Vraagt u dan een gesprek aan met de huisverpleegkundige van Florence. Ook zij komt bij u thuis.

Was- en stomerijservice aan huis

Was- en stomerijservice aan huis

Is het wassen van uw kleding en beddengoed u eigenlijk te zwaar geworden? Denkt u dan eens aan een was- en stomerijservice aan huis.

Uw was binnen een week gedaan

Daarmee maakt u het uzelf een stuk makkelijker. De FlorencePas werkt voor deze was- en stomerijservice aan huis samen met de Westlandse Kwaliteitsstomerij (WKS). Dit bedrijf haalt uw was- en stoomgoed op bij u thuis. Na ongeveer een week wordt alles weer schoon, gestreken of gestoomd teruggebracht. WKS werkt in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Tarieven was- en stomerijservice aan huis

De kosten van het wassen bedragen tot vijf kilo ongeveer € 15,50. Daarna betaalt u per kilo. Het laten stomen van bijvoorbeeld een blouse kost € 3,75. Met uw FlorencePas ontvangt u 30% korting op al uw was- en stoomgoed. U betaalt daarnaast geen voorrijkosten. Bij een volle klantenkaart (na tien bezorgingen) krijgt u € 4,50 extra korting.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en het aanvragen van een klantenkaart kunt u contact opnemen met de FlorencePas via florencepas@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Voor het direct maken van een afspraak met de was- en stomerijservice aan huis belt u met WKS via 070 - 325 13 11. 

Ook interessant
Boodschappen aan huis in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Boodschappen aan huis

Kleding aan huis

Kleding aan huis

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning aan huis