FlorencePas
070 - 41 31 000

Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. Als u hulp nodig heeft, kunt u heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas inschakelen.

 

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij hebben afspraken met drie betrouwbare onderhoudsbedrijven. Zij kunnen kleine en grote klussen voor u uitvoeren. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

 

Bouw- en verbouwwerkzaamheden

Voor bouw- of verbouwwerkzaamheden, zoals verven (binnen en buiten), behangen, laminaat leggen, aanpassing aan uw woning of het ophangen van een schilderij, kunt u een beroep doen op aannemersbedrijf J. Hazebroek. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op de aanneemsom. Het werkgebied van deze klussendienst aan huis is Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. U betaalt geen voorrijkosten. Er geldt geen minimumafname van uren per oproep. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met aannemersbedrijf J. Hazebroek via jhazebroek@casema.nl of via 06 - 46 22 23 51.

 

Reparaties en groter onderhoud

Loodgieter- en onderhoudsbedrijf Michel Olsthoorn voert diverse reparaties uit. Ook voor groter onderhoud aan uw woning kunt u een beroep doen op deze klussendienst aan huis. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op het uurtarief. Materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Het werkgebied is Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor het opvragen van een offerte of meer informatie kunt u mailen naar molsthoorn@live.nl of bellen met 071 - 561 91 22 of 06 - 51 78 73 39.

 

Kleinere klussen in en rond huis

De FlorencePas heeft ook een eigen klusvrouw: Alexandra Goes helpt u met al uw kleinere klussen in en rond huis. Denkt u aan het ophangen van een lamp of een schilderij, schilderwerk of het ordenen van uw schuur. Alexandra Goes biedt uitkomst. Zij komt altijd met haar bus vol gereedschap en de juiste schroeven naar u toegereden. Zo helpt ze u bij elke klus. Als u een klusje heeft voor de klusvrouw van de FlorencePas, dan kunt u direct contact met Alexandra Goes opnemen via 06 - 17 12 78 96. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op het uurtarief. Kijkt u voor meer informatie ook eens op de website van Alexandra Goes: www.onzeklusvrouw.nl.

Voor u geselecteerd