Speciaal kunstwerk in Museum

De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt: een kunstwerk.

Speciaal kunstwerk in Museum

Kunstwerk

Het kunstwerk is gemaakt door ouderen en jongeren uit Voorschoten en zal worden tentoongesteld in Museum Voorschoten. Stichting KunstVerbind verzorgde het project ‘Samen Vinden’ waarin de twee generaties elkaar op een mooie en bijzondere manier ontmoetten.

Samen doen, samen delen

De ouderen en de jongeren leerden elkaar door het samenwerken beter kennen. Hiermee werd het motto ‘Samen doen samen delen’ van de stichting meer dan waargemaakt. De sessies vonden plaats in woonzorgcentrum Adegeest van Florence. Een deel van de ouderen is hier van afkomstig en een deel uit Voorschoten. De kinderen kwamen van Nutsschool Voorschoten. Dit mooie project is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Voorschoten, Florence Wenst en de Haëlla Stichting.

Onthulling burgemeester Bouvy-Koene

De officiële onthulling, compleet met verrassingsactiviteit, vindt plaats op zaterdag 6 oktober door burgemeester Bouvy-Koene. Aansluitend zal het kunstwerk tot en met zondag 14 oktober worden tentoongesteld. Museum Voorschoten is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt het kunstwerk dan bezichtigen en tegelijk een bezoek brengen aan de swingende tentoonstelling over The Sixties in Voorschoten. Meer informatie over het project en het werk van Stichting KunstVerbind vindt u op www.kunstverbind.nl

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.