Speciaal voor u: 20% korting op alle rollators

Speciaal voor u: 20% korting op alle rollators

Als u niet al te lange afstanden kunt lopen, is een rollator de ideale oplossing. Met uw FlorencePas krijgt u in april en mei op alle rollators 20% korting.

 

Vind de rollator die bij u past

Een rollator helpt u bij het lopen, als u slecht ter been bent. Een rollator koopt u gemakkelijk bij Vegro. Ontdek de verschillende uitvoeringen en vind de rollator die bij u past. Kies voor bijvoorbeeld een lichtgewicht of een rollator met grote wielen. Zo kunt u met een gerust hart de deur uit voor een bezoek aan de winkel of aan familie. Speciaal voor u als FlorencePas-houder zijn de rollators van Vegro nu verkrijgbaar met 20% korting. Zo betaalt u voor de rollator Topro Troja 2G bijvoorbeeld geen € 379,00, maar € 303,20.

 

Kom langs of vraag een thuisdemonstratie aan

Om te kijken welke rollator het beste bij u past, kunt u langskomen in een van de Gezondheid en Zorgwinkels van Florence: Volendamlaan 1166 in Den Haag, Steenvoordelaan 388 in Rijswijk of Koningin Julianalaan 40 in Voorburg. Hier kunt u de verschillende rollators uitproberen. Lukt het u niet om langs te komen of probeert u liever de rollators uit in uw eigen omgeving? Vraagt u dan een gratis thuisdemonstratie aan. Vegro komt graag bij u langs met de nieuwste modellen.

 

Meer informatie

Deze actie is geldig van 20 april tot en met 27 mei 2017 en is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Deze actie is alleen geldig in de Florence Gezondheid en Zorgwinkels. Voor vragen over het kopen van een rollator kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van de Gezondheid en Zorgwinkels. Zij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 – 41 31 000.