florence labels

Speciale aanbieding: circusshow ‘Splendid’

Op zaterdag 2 en zaterdag 9 juli om 15.00 uur kunt u met uw FlorencePas voordelig naar de adembenemende circusshow Splendid in het Zuiderstrandtheater.

 

Vliegende acrobaten

Het gezelschap China National Acrobatic Troupe laat u op het puntje van uw stoel zitten. Vlak voor u lanceren acrobaten zichzelf hoog in de lucht. Ze draaien en wentelen op hoge snelheid, springen door hoepels en zweven aan zijden doeken. De beste acrobaten van China houden u twee uur in hun ban. Bijvoorbeeld met de act ‘Illusion upon the River’. Twee acrobaten zweven in de lucht met alleen een zijden doek in de hand. De perfecte combinatie van de kracht en de schoonheid van het lichaam.

 

Voordeel en informatie

  • Met de FlorencePas krijgt u € 8,- korting op een kaartje voor de eerste rang. U betaalt daarmee € 30,-* in plaats van € 38,-*. Dit is exclusief € 2,50 reserveringskosten.
  • U kunt reserveren door te bellen naar de Theaterkassa via 070 – 880 03 33 (dinsdag t/m zaterdag 12.00 - 18.00 uur). U kunt ook online reserveren. Gebruikt u hierbij de promotiecode ‘Florence’.
  • Contactgegevens: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 211 in Den Haag,
    070 - 880 03 85, www.zuiderstrandtheater.nl

 

*prijswijzigingen voorbehouden

Binnenkort vindt u als trouwe lezer van deze FlorencePas-nieuwsbrief een leuke verrassing in uw e-mail.
In onze vorige nieuwsbrief vroegen wij de lezers met een poll of de FlorencePas het leven makkelijker maakt.
Bij verzorgde voeten en nieuwe kleding horen natuurlijk ook comfortabele schoenen. Met de FlorencePas zoekt u ook die eenvoudig...
Wist u dat u met uw FlorencePas thuis voor kleding kunt winkelen? De modieuze kleding komt gewoon naar u toe.
Het lekkere weer staat ons weer toe om open schoenen te dragen. Comfortabele slippers of mooie hoge hakken vragen om mooi...
Gezellig een terrasje pakken: dat doet u deze zomer eenvoudig en voordelig met uw FlorencePas.