Complexe psychogeriatrie

Complexe psychogeriatrie

Binnen Florence is er veel ervaring met mensen met dementie. De kennis over dementie is een van onze expertises.

 

Van zorg aan huis tot wonen bij Florence

Bij Florence kunt u dan ook rekenen op goede en gespecialiseerde zorg wanneer u met dementie te maken krijgt. Bijvoorbeeld bij u aan huis. Wanneer het nodig is, kunt u ook gebruikmaken van de dagbehandeling bij u in de buurt. In een later stadium van dementie is het mogelijk om bij Florence op een van de zorgafdelingen te komen wonen.

 

Dementie en andere klachten

Wanneer uw dementie gepaard gaat met andere ernstige klachten, kunt u ook op Florence rekenen. Zo begeleiden wij mensen die agressief zijn of te maken hebben met een depressie. We maken hiervoor gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ons doel is om u een thuis te bieden waar u volgens uw eigen dagritme kunt leven, thuis of in onze verzorgingshuizen.

 

Zorg en ondersteuning bij dementie vanuit Florence

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van zorg en ondersteuning bij dementie, neemt u dan gerust contact met ons op via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

 

Meer informatie: Geheugensteunpunt Den Haag e.o.

Kijkt u ook eens op de website van Geheugensteunpunt Den Haag en omstreken. Dit is een website speciaal voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Hier vindt u allerlei belangrijke en objectieve informatie over de diagnose dementie, zorg en ondersteuning, ontmoetingscentra en Alzheimer Cafés bij u in de buurt.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.