Parkinson

Parkinson

Binnen de expertise Short-stay Parkinson biedt Florence excellente intensieve zorg en behandeling voor Parkinson cliënten vanaf fase 2 van de ziekte.

 

De expertise biedt de mogelijkheid voor een kortdurende opname van 6-8 weken waarin u of uw partner/familielid intensieve multidisciplinaire behandeling en begeleiding ontvangt die gericht is op het instellen van medicatie en het bevorderen van uw mobiliteit. Het doel van de kortdurende opname is dat de kwaliteit van leven toeneemt en dat opname in het verpleeghuis zo lang mogelijk uitgesteld kan worden zodat de cliënt gewoon thuis kan blijven wonen. De kortdurende opname kan daarna eventueel aangevuld worden met dagbehandeling zodat u begeleiding kunt blijven ontvangen van Florence.

 

De expertise Short-stay Parkinson maakt deel uit van een netwerk van neurologen, het ParkinsonNet en huisartsen. Binnen de expertise werkt Florence met gespecialiseerde verpleegkundingen, verzorgenden en behandelaren zoals artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen. Deze gespecialiseerde medewerkers hebben ruime kennis van de ziekte van Parkinson en weten hoe zij moeten omgaan met mensen met deze ziekte om het leven voor u of uw familielid aangenamer te maken. De medewerkers hebben een invoelend vermogen wat Parkinson betekent voor u en uw partner of familie. Onze ambitie is dat mensen met de ziekte van Parkinson kiezen voor Florence omdat medewerkers en vrijwilligers graag en vakkundig helpen bij het samen optimaliseren van het welbevinden en de zelfredzaamheid van clienten.

 

Meer informatie
Voor al uw vragen over de expertise Short-stay Parkinson, kunt u bellen naar 070–4131 000 of contact opnemen met één van onze gezondheid en zorgwinkelsof servicepunten bij u in de buurt (www.florence.nl)

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.