Jonge mensen met dementie

Jonge mensen met dementie

Bij dementie wordt vaak gedacht dat de ziekte vooral ouderen treft. In Nederland krijgen echter zo’n 15.000 mensen vóór hun 65ste levensjaar te maken met een vorm van dementie als de ziekte van Alzheimer.

 

Zorg voor jong dementerenden bij Florence

Als dementie u op jonge leeftijd treft, kan dit extra grote gevolgen hebben voor uw leven en dat van uw gezinsleden. U wilt op dat moment de zorg krijgen die u en uw gezin zo goed mogelijk ondersteunt en ontlast. Die ondersteuning en zorg vindt u bij Florence expertisecentrum Mariahoeve. Denkt u aan dagopvang en dagbehandeling, tijdelijke opname of wonen op onze speciale woon- en zorgafdeling.

 

Hulp voor jong dementerenden

Als dementie op jonge leeftijd begint, brengt dit vaak specifieke vragen en problemen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van financiën en werk. Bovendien speelt vaak dubbele belasting van mantelzorgers, omdat zij de zorg met andere taken en verantwoordelijkheden moeten combineren. Florence heeft zich in de zorg voor jonge mensen met dementie gespecialiseerd. Daarmee kunnen wij nog gerichter hulp bieden aan u en uw gezin, thuis en in ons expertisecentrum.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.